Viva våra vackra VIVA-flickor!


Olivia S och Lisa Å är två modeller som jobbar för fullt i Paris under sommaren. De bor tillsammans och är båda med i agenturen VIVA som representerar många av världens största kvinnliga toppmodeller som Mariacarla, Natalia Vodianova, Karolina Kurkova, trendikonen Agyness och svenska stjärnor som Adina Fohlin, Elsa Sylvan och Sara Blomqvist...

Vi glömmer aldrig då Olivia för första gången kom in på agenturen - hon hade hela håret uppsatt i en stor ruffsig knut mitt i pannan, små runda Harry Potter-glasögon, minst tre olika lager av jackor, tröjor och enorm halsduk lindade kring kroppen. Det tog oss en stund att släppa ut allt vackert mörkt hår, hjälpa henne ur yllekoftor och stora jackor. Där under allt hittade vi vackra Olivia, som själv menade att hon inte alls gjorde sig bra på bild. Olivia hade helt fel!

Lisa Å's mail-ansökan fick Louise på New Faces att ligga sömnlös... till slut fick det bli ett sms på sena kvällen med förhoppning om att tågen nästa morgon gick tidigt från Varberg till Bellmansgatan 10, tågen gick och vackra Lisa kom till Stockholm lika snabbt som hon blev en New Face-tjej!

Senare kommer vi här på bloggen kunna läsa när tjejerna själva bloggar om deras upplevelser, modelljobb och erfarenheter. 

Nedan ett urval av tjejernas portfoliouppdateringar från Paris. 

À BIENTÔT!

Olivia S - 18 år, 177 cm.



Lisa Å - 19 år, 178 cm.








Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0