Lindex nya ansikte

Nu är det klart! Supermodellen Carmen Kass blir Lindex nya ansikte utåt.



Susanna, Carmens Kass bokare på MIKAs, hur känns detta?
-Otroligt kul. Carmen är en topmodell som överlevt de senaste årens trendbyten och befäster sin ställning som topmodell genom att fortfarande vara en stjärna på catwalken, genom tidningsjobb för de stora magasinen som Vogue, V och ELLE samt som spokesperson för Max Factor och Michael Kors. Förutom i Lindex kampanjen i vår kan vi också se henne fronta uberhotta Celines senaste kampanj av Juergen Teller. Hennes stjärna har aldrig dalat och det känns som ett väldigt klokt val att välja Carmen för Lindex, som jag upplever har en bred men modeintresserad målgrupp åldersmässigt och därför tycker jag Carmen verkligen passar in, eftersom hon är 31 och kan inspirera kvinnor i alla åldrar. Dessutom är jag stolt över att vi har fått förmånen att boka henne för det här.

Vad händer härnäst?
-Jag hoppas att kampanjen faller väl ut, att Lindex kunder gillar Carmen och att vi får fortsatt förtroendet att boka henne. Har saknat mycket att jobba med Lindex sedan de
intensiva åren då Emma Wiklund, Mini Andén och Izabella Scorupco, andra MIKAs modeller, jobbade för Lindex.



Klädkedjan är själva väldigt nöjda över sitt val. Johan Hallin, marknadschef på Lindex kommenterade följande till Resumé
"– Vi valde Carmen för hon framhäver våra plagg på ett fantastiskt fint sätt. Som modell är Carmen enastående och har en stark utstrålning. Det är också roligt att Carmen är från Estland eftersom vi har butiker i Baltikum och kommer att expandera mer i Östeuropa framöver."

Susanna, för de som inte känner till Carmen sen tidigare... Vad kan vi berätta om henne?

-Hon kommer från Estland, är en otroligt duktig schackspelare, har en tysk pojkvän och har förutom modellat på hög internationell nivå under många år, dessutom varit involverad i politik på EU nivå, samt startat modellagentur i Tallin, med sin syster.

Kommentarer
Postat av: Anonym

va kul, hon e så fin :)

2010-02-14 @ 17:22:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0