Uppdatering setcards för New FacesIdag har vi uppdaterat setcards för fullt på New Faces. Det är viktigt att det alltid finns gott om setcards och att de alltid är uppdaterade och har snygga framsidor!


image78


image76


image79

The Ones 2 Watch


Se vår vackra Eija Skarsgård och coole Peter Gren i TheOnes2Watch-nyhetsutskick från idag!image74


image73

Sammanfattning bröllopsmässan

Här nedan kan Ni skåda helgen på Streets bröllopsmässa i bilder.
Underbart vårväder och fullt med blivande brudpar! Lägg också märke till paret Annika och Daniel nedan, som passade på att viga sig under mässan. MIKAs wedding sponsrade såklart med både hår och make up!
Många MIKAs-modeller i nya numret av

image65

Igår var det release-fest på Riche för det nya numret av PERFECT. Vi hade redan fått oss en liten smygtitt på tidningen, då Magnus Magnusson i egen hög person levererat den till kontoret. Fantastiska stories på våra modeller! Bland annat denna på Elsa Sylvan, med foto av ovannämnda Magnus och styling av modeoraklet Robert Rydberg. 


image62

Tritoni

Möte idag på kontoret med killarna som har klock-och glasögonmärket Tritoni. Jättefina klockor, se den i orange nedan tex.till mycket bra priser. Kolla in deras hemsida www.tritoni.com om ni vill veta var de säljs.De letade tjej och kille till sin nya kampanj från vår new faces avdelning. I em ska några träffa dem och resultatet av kampanjen kommer ni senare se här på bloggen.


MIKAs wedding på Street


Här kan Ni skåda förberedelserna inför bröllopsmässan på Street Sthlm där MIKAs wedding och Josefin kommer att finnas under både lördag och söndag denna helg!

image59Är man i giftastankar och behöver hår och make up inför stora dagen är det hit Du ska ta dig i helgen med andra ord. Vår kära medarbetare och hår/make up artist Mia Högfeldt, med sina 20 år i branschen kommer att finnas på plats för att dela med sig av både tips och idéer!

The Ones 2 Watch

Den viktigaste internationella sighten för att hålla reda på nya kommande toppmodeller är www.theones2watch.com. Många MIKAs-modeller har sedan tidigare varit med, denna vecka kan ni se vår Lisa Å och vår Andreas N.
image57
             image58

Lördagens NK-visning

Hannes Håkansson, Annie Connor och André Bentzer på catwalken. 
(Klicka för att se bilderna större)

                    

Lina Söderström, Ida Wiberg, Hannes Håkansson, Olivia S och André Bentzer backstage.
image50

Snygga killar:

Hannes Håkansson
image53 

André Bentzer
image56

Jimmy G.
image55


Resultat från Beauty-skolan


André Cueto-Saveedras resultat kan ni se på vår Women-bokare Katrin.

image45 

Martina Senkes resultat kan ni se på vår killbokare Anna.

image46

Mona för BON

Titta på senaste BON-numret med vår förtrollande Mona Johannesson!
Fotograf: Marcus Ohlsson. Stylist: Marcus Söder.

image43

Hanna Fridh.

En video-casting på Hanna Fridh för en stor reklamkund i Hongkong. Hanna är så vacker, så vacker! Vi håller tummarna för att den efterlängtade Asien-resan blir av!
Makeup kurs i köket på MIKAs

Kursen i köket som Linda Mehrens håller i går enligt deltagarna bra. Just nu lär sig André och Martina att lägga en snygg "blush" på kinden. Tjejerna på kontoret ställer glatt upp som modeller, så att de blir snygga inför torsdagskvällen. Linda säger sig inte ha några problem med att utbilda framtida presumtiva konkurrenter utan ser det som väldigt utvecklande att få lära ut.


203817-41

Elsa Sylvan - ny bild från Muse

Årets modell 2007, Elsa Sylvan, går det mycket bra för just nu. Igår plåtade hon med ingen mindre än Steven Meisel för ett stort internationellt klädföretag och med honom är det känt att det brukar bära eller brista. Elsa var dock kvar i studion hela dagen och dessutom satt han genast in en option till på henne för ytterligare en prestigekund. Enligt Elsa gick allt väldigt bra och vi hoppas att hon snart kan hitta tid att gästblogga för MIKAs, då hon är otroligt duktig på att skriva, vilket vi tidigare kunnat notera på ELLEs blogg.

Ny bild från Muse

Besök på MIKAs torsdagen den 10 april

Ford i Paris hälsar på och letar modeller för sommaren! Louise guidar Lydia genom vår urbra new faceshylla där setcards på toppmodell efter toppmodell pryder väggen. Det är Louise och Johans förstjänst, som oförtrutet scoutar på i ur och skur!
203817-38

Ulrica- ekonomichefen på MIKAs- gör allt det "tråkiga" på det här kontoret. Men ibland kommer det upp lite roliga människor även till henne, tex. Leo Beccari, vår "gamla" modell som numera är duktig arkitekt och har fixat inredningen på nya kontoret.Kom hit och kolla Ni kunder som ännu inte varit här!
203817-37

Nya pollar på Klara och Linnea

Klara hann med en polle innan hon åkte till London. Där svimmade halva agenturen när de såg henne, så nu får vi väl inte tillbaka henne till Stockholm igen. En New York agentur är otroligt på också, så vi ska försöka klämma in det i Klaras späckade schema. 
Vi har nu jobbat med Klara i fyra år. En av våra scouter "hittade" Klara på en biograf och sedan dess har det bara rullat på. Några somrar i Milano, direktbokningar i Tyskland varvat med skolan i Stockholm har hon hunnit med, men nu när skolan är över väntar världen för Klara. Man har ramlat på de mest olika personligheterna i den här branschen under åren, men om man har lika trevliga, proffsiga, snygga, enkla-att-jobba-med tjejer som Klara så är livet för en modellbokare lätt som en plätt!

203817-36


Otroligt snygga Linnea i ny kort frisyr! Nu väntar vi bara på att Linnea snart går ut gymnasiet, vilket en begåvad modell naturligtvis alltid gör med toppbetyg. Då också kombinerat med att de flänger runt i världen och jobbar och alltid är toppsnygga. Hur går det till till? Linnea kom till oss efter att vår fantastiska supporter Britta Lund på LundLund inte kunde motstå att gå fram till henne på tunnelbanan och fråga om hon kunde tänka sig att bli modell.
Go Britta!
203817-35

Idag börjar sminkkurs med vår Linda Mehrens...

image31 image32           
                  image34

Emma Wiklund

Idag grattar vi såklart Emma till nya jobbet som "Fashion and Consumer advisor" på Lindex.

Emma Wiklund


Sandrah

Alla modeller blir plåtade av Johan (som fyller 23 år idag) i gränden utanför kontoret, så även supersnygga Sandrah, som inte hade några problem att stå i tunt linne ute i minusgrader!

203817-25

En vanlig onsdag på kontoret

Det är inte så glamoröst på en modellagentur, som folk i allmänhet tror. Här ser ni Anna, Sanna och Louise som jobbar på tjej/kill resp. new faces avdelningen. Den här veckan har det varit rätt lugnt på telefonerna och då får man äntligen en chans att hinna ikapp. Bla. är det viktigt att det finns nya uppdaterade digitalbilder på alla modeller samt även att vi filmar dem. Framför allt nu då sommaren snart är här och det är väldigt många utländska modellagenturer som är intresserade av att flyga in modeller till Milano, Paris, New York osv. Vi hade väldigt kul här på kontoret igår när vi skulle filma killar för ett stort internationellt hudvårdsföretag och killarna var tvungna att dansa framför kameran. Vi trodde det skulle bli lite krystat, men de var hur duktiga som helst och ställde upp mitt framför oss och körde loss till Stevie Wonder. 


203817-22


Testfotografering från helgen - nya New Faces.

Klicka på bilderna för att se dem större.

Amalia W - 180 cm.
  

Susanna H - 179 cm.
 

Jasmine S - 175 cm.
  

Hanna J - 175 cm.

  


/ Louise (New Faces)

MIKAs börjar blogga!

Välkomna till modellagenturen MIKAs Stockholms egen blogg! Här kan du ta del av vad som händer till vardags på Sveriges ledande modellagentur. Kolla våra senaste modellfynd, se filmer och digitalbilder på allt från nya modeller till våra mest etablerade samt följa deras utveckling, se deras kampanjer och få vara med backstage på allt från visningar till fotograferingar. Vi kommer också att låta våra modeller och hår/makeupartister gästblogga ibland. Man kan inte ge sina kommentarer i denna blogg men man är välkommen att följa MIKAs modeller samt personalens arbete. Vill Ni ha mer information om hur man blir modell, gå gärna in på MIKAs hemsida www.mikas.se

RSS 2.0