FASHION WEEK MEN MILAN


Igår öppnade vår ursnygge Jonatan Frenk Roberto Cavallis visning i Milano! Idag gick Jonatan visningar för Gucci, John Richmond och Antonio Marras.

Vi kommer att uppdatera er här med snygga bilder och info om både Milanos och Paris exklusiva visningar!

Stay tuned!


Jonatan öppnade Roberto Cavalli


Jonatan för GUCCI

Agency Profile - The Ones 2 Watch

Branschsajten ”The ones to watch” som varje dag lägger ut de modeller och agenturer som man måste hålla koll på, har denna vecka förutom att uppmärksamma vår vackra Johanna S, även lagt ut en profil på MIKAs och vi är självklart glada över att omskrivas på denna viktiga sida som följs av varenda scout och agentur runt om i världen såväl som viktiga kunder, fotografer och stylister!http://www.theones2watch.com/agency-profiles/476/

Johanna O - ny New Face

Våra scouter har som ni vet trampat gyttja i Hultsfred. Med lera upp till knäna fick de syn på Johanna O och redan igår kom hon till agenturen. Vi tror stenhårt på denna skönhet!

  

Ny polle på Niklas Nilsson!


Hultsfred scouting 2008

Våra eminenta scouter Johan och Fred var och trampade runt i leran i Hultsfred för att leta nya ansikten. Det lyckades de verkligen med. Nedan ser ni några av dem som fastnade på deras kameralins.


Nicolas Malleville

I senaste numret av W magazine kan ni läsa om vår modell Nicolas underbara hotell i Mexico. Vissa av oss har varit där och vi kan vittna om att det är det underbaraste stället på jorden. Nicolas är just nu i Stockholm och jobbar, superkul! Han har massa intressanta hotellprojekt på gång och jobbar dessutom snart med Steven Meisel. 

image133image134

Camilla Thorsson

Camilla Thorsson, universums kanske snyggaste och trevligaste göteborgska är i stan. Många år i New York har det blivit och så fullbokad som Camilla är, så har det varit svårt att få hit henne. Vi har jobbat med Camilla i 9 år och hon är just en sådan modell som man skulle vilja att alla var. Alltid snygg, pålitlig, trevlig, kommer i tid, sprider glädje runt sig och står för sitt ord. De egenskaperna ihop med "the looks", kan det bli bättre?

image131image132

Iza Olak-ny direct booking tjej, flygs från Paris

image127image128image129image130

RSS 2.0