Utlottning




Trots att det är måndag och helgen precis gått över till vardag är vi tokladdade inför festen på Sturecompagniet på torsdag. Det kommer bli galet! Vi har dessutom EN inbjudan över som vi tänkte lotta ut till er, bloggläsare. Ta chansen att gå på fest med oss och skriv en liten motivering om varför just Du borde få komma. Vinnaren koras under morgondagen där den med bästa motiveringen vinner.

Maila Iracema på [email protected]
Lycka till!

OBS! Åldersgräns 18 år


Weekend

Nu går vi på helg! Vi tackar för oss och avslutar veckan med att bjuda på lite musik ;)


Scouting på Globen

Louise och Iracema åkte under fredagen till Globen som anordnade årets Stockholm Horse Show i syfte om att scouta nästa top-model. Här kommer lite bilder dagen.






Iracema och Louise på Stockholm Horse Show.


Finaste Andrea




Vackra Andrea L plåtades i torsdags för DN med Karolina Skande som stylist. Det här en liten smygtitt på jobbet och vi väntar förväntasfullt på resultatet!


Intervju med Mika


iCity har intervjuat vår chef Mika om hennes inflytande, modebranschen och det rådande kroppsidealet.



Gå in och läs hela intervjun här


Sturecompagniet 20 år


Sturecompagniet firade igår 20 år med en storslagen fest. Bland de inbjudna syntes vår egna Mika Kjellberg och även MIKAs modellerna; Hannah Cripps, Isabel Brismar Lind, Josephine Bornebush, Pontus Gårdinger och söta Marie Serneholt.











Bilder från Stureplan


Nya pollar på Magnus Lindgren








Nya pollar på charmiga och snygga Magnus Lindgren.


Gästinlägg - Ida Ågrahn




Har nu befunnit mig i Tokyo i hela en och en halv vecka, trots detta känns det som om jag nyss steg ur planet. Hittils har allt varit jätteroligt och spännande. Centrala Tokyo ser ut precis som jag föreställt mig, som ett gigantiskt Times Square med alla sina upplysta skyltar! Har dock inte hunnit vara ledig och promenera runt med kameran än som jag velat, utan har varit castings-jobb-castings-jobb. Japanerna är verkligen otroligt produktiva och hårt arbetande, min agentur (BRAVO models) verkar jämt vara öppen, och långt in på kvällarna så kan man se hur kontorsföntren lyser överallt. Att arbeta som modell här är mycket annorlunda ifrån New York där jag bott det senaste året. De dagar då jag har castings här så sitter jag i agenturens bil med ett par andra tjejer medan chauffören som även jobbar på BRAVO kör runt oss. Chaufför i New York kan jag bara drömma om! Ofta har vi väldigt roligt i bilen, det blir mycket tjejsnack samt kommentarer om allt som händer på gatorna. Väl vid castingen promerar vi in i samlad trupp på höga klackar. En och en går vi fram till kunderna, och sedan behöver vi mest bara stå och se glada ut medan chauffören sköter snacket. Eftersom de flesta kunder inte talar engelska så berättar alltså chauffören om oss, te x vart vi kommer ifrån och hur gamla vi är, medan kunden kikar i portfolion. Det jag behöver göra är alltså i stort sätt att le och nicka, samt klä mig snyggt förstås!



Jag har haft 4 jobb än så länge, tre tidningar och ett katalogjobb. Alla jobb har varit väldigt roliga och alla japaner jag mött har varit väldigt snälla och hjälpsamma. Så fort jag blir hungrig springer någon fram med risbollar och friterad kycklig (Lika förvånad varje gång att de alltid verkar ha en påse med sig fylld med just risbollar och friterad kycklig vart vi än går). Två av fotograferingarna har varit utomhus i kylan (Är mycket kallare än jag föreställt mig!), så tur att man är norrlänning och härdad. Så fort vi har slutat plåta springer hela teamet fram med filtar och värmekuddar, så har känt mig oerhört ompysslad. Måste dock upprepa detta med att japaner jobber hårt.. lite för hårt för mig… Mitt första jobb i japan hade calltimen (Den tid man ska vara på plats) 04.00! Aldrig har jag varit så glad över att vara jetlaged, vaknade nämligen 02.55 pigg som en mört och redo för jobb. De två nästa jobben började kring 05.30, och senast igår tyckte jag att jag fick en mysig sovmorgon då jag började klockan 07.30. Men har som sagt haft roligt så har ingenting att klaga på… För ett par dagar sedan hade jag ett jobb med en apa som sprang runt på mig och akrobatiserade medan jag skulle se supercool ut. Apan verkade även missta mig för en toalett... Inget mer om detta!




Vi kan nu avslöja




Efter veckor av planerande och fixanden kan vi nu avslöja att L'Oréal Paris anordnar en stor visning och fest på Sturecompagniet den 3 dec. Dagmar kommer visa upp sin spring/summer 2010 och Peter Andersson är visningsproducent så det kommer bli en riktigt grym kväll. Alla modellerna är från MIKAs och det är vi givetvis väldigt stolta över.


Grattis Mika!





Vi gratulerar chefen som fått den fina utmärkelsen "Mest inflytelserika" av Stureplan



Sara Blomqvist




Hittade denna fina video på fantastiska Sara Blomqvist. Luta er tillbaka och njut av klippen från hennes senaste visningssäsong.


Det händer grejer...

Det kommer hända grejer i nästa vecka. Det är än så länge lite hemligt men ett event håller på att planeras för fulla muggar. Vi håller er informerade :)


Brothers nya kampanj




Fr vänster Henrik Lundquist, Mika Kjellberg, Maria Sjöstrand ( marknadschef Brothers/Sisters ) och Joel Lundquist.

Ni har väl inte missat Brothers nya kampanj som kom ut i helgen? Förra julen var man också ute efter något utöver det vanliga, och hittade då genom MIKAs hockeylegenden Mats Sundin. Vi anar att den kampanjen blev en succé då man denna gång fortsatte på temat och valde att samarbeta med världens charmigaste och snyggaste hockey-bröder...Henrik och Joel Lundquist. Henke är mer eller mindre gudförklarad i NY där han till vardags vaktar NY Rangers mål. Brorsan Joel har precis flyttat hem från USA, till Frölundafansens stora glädje. Att killarna var oerhört framgångsrika hockeyspelare visste vi - att de dessutom visade sig vara proffsiga, ödmjuka, humoristiska, självironiska  och bara helt underbara fick vi reda på nu...kanske därför Mika ser så otroligt nöjd ut på bilden som togs under fotograferingen...?


Modeller på stan


Louise och Iracema var ute på stan och scoutade i förra veckan. Förutom nya talanger och ansikten hittade vi även några av våra etablerade modeller. Längs Drottninggatans alla skyltfönster och butiker såg vi bland annat Mona Johannesson för JC, Sandrah Hellberg för Accent och Andrea Lindström som är med i Gallerians senaste kampanj.


Mona Johannesson


Sandrah Hellberg


Andrea Lindström





Tetyana och Sandrah för Kicks



Gästinlägg - Sandrah Hellberg




Nu har jag hängt i New York i snart 4 veckor. Första veckan gick till jobb i för Abercrombie& Fitch i Ohio. Tiden går så fort i denna stad! Jag har varit med om så mycket på så kort tid, jag vet inte ens var jag ska börja, eller vad jag ska berätta..
Har upplevt Halloween här, kändes som man var med i Thriller videon eller nåt. VARENDA människa var utklädd, det var allt i från Wall. E till zoombies. Jag har sett hur det har börjat gå från höst till vinter i denna stora stad, starbucks muggarna är utbytta från det vanliga till röda med julrenar på, och om en månad sätts den stora julgranen vid rockefeller center upp och tänds.

Jag bor nu i en supermysig lägenhet i West Village tillsammans med två underbara tjejer. Caroline som tidigare jobbade på Damernas Värld som modeass. och Isa Björck som studerar foto. I början trängde vi i hop oss i en liten lägenhet vid union square, vilket är ett ganska kaotiskt ställe, det är även där min agentur, Marilyn ligger. Vi är ett skönt gäng, och det är så otroligt mycket svenskar här, så man känner sig inte ensam. Det finns alltid något att göra denna stora stad, vilket gör en lite frustrerad för man vill hinna se och göra så mkt saker hela tiden. Jag har bland annat varit nere vid hudson river, uppe i Empire state building, gått på bio (stolarna går inte att beskriva, SF kan slänga sig i väggen)  
Det som står kvar på listan är musikal på broadway, statue of liberty och se manhattans skyskrapor tända från brooklyn bridge.

Jag sitter nu i mitt underbara sovrum, tittar ut genom mitt fönster på empire state building, ser människor nedanför som strosar ut från den kända resturangen smörgås, som ligger på hörnet. Mina två tjejkompisar ska ge sig ut ikväll och besöka några gamla vänner, vi har släpat hem 12 matkassar, skojar inte när jag säger 12 st, vankas en stor à la svensk middag för våra amerikanska vänner..  Jag har haft en rätt hektisk dag, så för mig blir det en lugn kväll. För alla er boknördar som jag, besök barnes&noble, finns ett flertal st, bland annat på americas av. (6 th)

Jag säger som alla andra, och som trycken på t-shirtens.

I ♥ NY // Sandrah


I ♥ Starbucks


Jag och ursnygge modellen Romain Julien med frihetsgudinnan i bakgrunden.


Empire state building - höööögt


Jag backstage på en plåtning tillsammans med skådespelserskan Brooke Shields.


JC visning

JC;s pressvisning gick av stapeln idag vid lunch och vi åkte dit för att heja på våra tjejer och killar.


Li Vibenius (Hair&make-up) och Anna Helin (Men)








Sångframträndande när modellerna gick.


Nöjda bokare; Anna och Louise  :)


Lindex visningen

Lindex höll i ett pressevent igår på Tvålpalatset. Sara Denman gjorde make och Jonas Hallberg stylade.



Emma Wiklund och Sara Denman



Sara Denman och Li Vibenius (hår&make)



Veckans citat



"En relation per definition är när båda är överens om att man vill skapa historia tilsammans"

Modellen Ludvig Blom på frågan hur man vet att man är tillsammans.



Ugly models med Victoria Silvstedt



Det har skvallrats, spekulerats och viskats om att Victoria Silvstedt eventuellt skulle starta en ny agentur. Vi kan nu bekräfta att så inte är fallet. Victoria har varit ansiktet utåt för A Non-smoking Generations kampanj, U-models. För ca en månad sedan lanserades modellagenturen U-models där 4 400 unga tjejer sökte med bild till agenturen under några få veckor. Samtliga sökanden har därefter fått en personlig film mailad till sig, där U-models omvandlats till Ugly models och A Non Smoking Generation berättar om hur rökningen förstör utseendet. Ett kontroversiellt sätt att nå ut med budskapet att rökning är farligt. Vi vill dock understryka att alla ansökningar kommer behandlas hos oss på MIKAs och vi försöker återkomma så snart vi kan till alla intressanta ansikten :)


V Magazine




Marcus Schenkenberg & Alex Lundkvist för V Magazine


Lunchbesök




Vackra Louise von Celsing var uppe på kontoret under lunchen och pratade med bokaren Louise.

Ny modellagentur?

Ny modellagentur? Gå in och kolla här...


Elsa för Cosmopolitan








Elsa Hosk i senaste numret av Cosmopolitan tillsammans med "Gossip Girl"- stjärnan Penn Badgley. Mycket fint!

Fantastiska Louise




Louise von Celsing är tillbaka efter ett litet uppehåll och våra hakor åkte i golvet när hon klev in på kontoret idag. Hon ser helt fantastisk ut!!



Gästinlägg - Alina Hedenström





För tre år och tre veckor sedan blev jag scoutad på en av Stockholms gator, för tre år och tre dagar sedan fyllde jag i ansökan till MIKAs och tog mina första polaroider, och för precis tre år sedan var jag på mitt allra första jobb. Jag kommer ihåg att jag var nervös och rädd att inte alls bli bra på bild så att alla skulle bli arga, skälla på mig och sedan köra ut mig ur studion och jag skulle inte få vara med i MIKAs mer (jag hade ju ingen aning då jag aldrig hann göra en testfotografering innan). Nu vet vi att det inte var riktigt så det blev, och nu – efter alla år i skolan – har livet som modell på heltid äntligen dragit igång.

Efter tre år på deltid i modellvärlden kan man ju tycka att jag borde ha lärt mig det mesta. Men nja. De senaste tre åren har jag mest varit fokuserad på att lära mig om genetik och djursjukvård och carnivorer och herbivorer och allt där emellan. Innan jag var i NYC i somras visste jag ärligt talat inte vem Steven Meisel – en av världens mest kända modefotografer – är. Visst har jag lärt mig en hel del, men jag har definitivt mycket kvar. Så att ni vet det om jag någon gång helt plötsligt utbrister ”vem eller vad är det?”, när någon nämner någon känd designer eller så.

London
För tillfället befinner jag mig på vift i London. En stad med en oändlig massa tegelstenar och total brist på papperskorgar. En stad som dessutom tänder julbelysningen ungefär två månader innan jul, och som har all trafik på helt fel sida av vägen. När jag väl lärt mig det sistnämnda ordentligt så kommer jag förmodligen att åka någon annanstans, bara för att istället riskera livet där när jag ska korsa ett övergångställe och tittar åt fel håll. 



De flesta dagarna ränner jag runt i denna stad mellan castings och Go&See’s, oftast inte alltför många eftersom att detta inte tillåts av Londons enorma area i kombination med evighetslånga tunnelbanefärder. Det hela går till ungefär på följande sätt: Varje ny adress kräver ett febrilt letande i kartbok med millimetersmå bokstäver, för att man sedan ska ta sig till den funna platsen (som ofta är på andra sidan av staden). Väl på plats verkar det vara allmänt som så att modellerna gör sitt bästa för att byta från bekvämare springa-runt-i-London-skor till killer heals, utan att någon som eventuellt kan vara en del i castingen kan se detta. Som att de tror att vi faktiskt trippar runt på Londons gator i femtiotolv centimeter höga klackar.
Väl inne tittar dessa människor på bilder i portfolion. Ibland tas ett par polaroidbilder och man kan uppmanas att gå en sväng fram och tillbaka, så de kan avgöra om man går tillräckligt snyggt för att vara en del i någon visning. Oftast är ett par frågor inblandade i det hela också, så som ålder och nationalitet. I mitt fall så möts ofta svaret på den senare frågan med förvåning och ett ”you don’t look Swedish”, eftersom att jag inte är blond. När man är klar så är det bara att snabbt byta tillbaka till snällare skor – utan att någon inblandad ser – och börja om igen med nästa casting (som ofta är på samma sida av staden som man först kom från).



Varje gång jag kommer till en ny stad så känns det lite som att man måste se alla de där sevärdheterna; alla berömda byggnader och broar och museum och klockor. Men när man kommer till den fjärde eller femte stora staden så börjar man tröttna. Åtminstone jag. Det är trots allt bara berömda byggnader och broar och museum och klockor. Det jag klarat av hittills i London är att släpa mig till Big Ben, att passera någon gammal bro och att gå förbi vad jag för min pappa råkade beskriva som ”Birmingham Palace eller vad det nu heter”.



Som svensk (trots att jag inte är blond) bör jag väl också nämna något om vädret. Om jag uppfattat det hela rätt så har vi svenskar en bild av London som mycket grått och regnigt. Detta stämmer ganska så bra.



Med hälsningar från London
//Alina

MIKAs Make-up Academy



MIKAs Make-up Academy har med Linda Mehrens i spetsen skaffat en ny snygg hemsida. Det händer mycket på skolan i vinter och vår. Gå in och kika här för mer info.


Sofis mode listar toppmodellerna




Sofis mode listar vilka topp 5 modeller som dem anser är hetast just nu. Elsa S, Sara B och Mona J dominerar listan och vi är stolta över våra MIKAs-tjejer.
Gå in och läs artikeln här


Arkivet



Hittade denna gamla intervju från 2007 som Sofi Fahrman gjorde med Elsa Sylvan. Vilken resa hon har gjort! Det är mycket som har hänt sedan dess. Elsa har bland annat gjort kampanjer för Balenciaga, D&G och CK jeans. Hon gjorde även sin bästa säsong hittills under modeveckorna i höstas där hon gick de flesta visningar som ni säkert redan läst på bloggen :)


Afterwork


 

Ännu en torsdag avklarad med plåtning ute på Delight studios och nytagna pollar mm. Nu går vi till Le Rouge på AW.

Skönhetstips








Vår Daniel Sand har ett eget hudvårdsmärke; KEB Swedish Formula. I senaste Damernas kan du läsa mer om produkterna som tidningen även utsett till en av sina absoluta favoriter. På KEB Skincare hittar du hela serien och webshopen för den som vill beställa hem. Stort grattis Daniel och fortsatt lycka till!



Modekoll

 


Har ni varit inne på Looklet? För er som ännu inte är bekanta med sidan kan vi berätta att det är som ett community för modeintresserade och ett väldigt nytänkande sådant. Gå in och kika! Flera av våra modeller är med som bland annat; Hanna F, Sally J och Rosanna N.


Mini Andén för Banana Republic

 

 


Siri Tollerød

 


Vi representerar nu den norska topmodellen Siri Tollerød.

Siri upptäcktes i en galleria i hennes hemstad Kristiansand i Norge och åkte till Milano i September 2006 för att modella där över sommaren. Efter sommaren åkte hon tillbaka till Norge för att gå klart gymnasiet och så snart hon tagit sin examen åkte hon till New York för att satsa på modellandet full tid.

Siri har gjort sig känd genom att synas i kampanjer för DKNY, Alberta Ferretti, Valentino och Prada Sport, hon har även synts i redaktionella modejobb och på omslag av tidningar såsom 10 magazine, V och Italienska Vogue plåtat av några av världens mest etablerade modefotografer, bland andra Steven Meisel, Craig Mc Dean, Karl Lagerfeld och Ellen von Unwerth. Vi har flitigt sett Siri på alla internationella modeveckor världen över för visningar som Prada, Louis Vuitton, Calvin Klein och Chanel för att nämna några.

Hör av er till MIKAs för mer material eller bokningsförfrågningar.

Gästinlägg - Klara Wester



Fredag 6/11 2009
New York

Tiden går fort i den här staden. Faktum är att det mesta går fort här med undantag för folkmassorna på Macy’s, en taxifärd i rusningstrafik och indiern på Wine on 1st som gillar att snacka mer än att ta betalt av sina abstinensdrabbade kunder. Nå. Tiden. Den flyger iväg i den här staden. En dag blir en annan som blir en tredje och plötsligt har en vecka gått. Sådär bara. Och snart är det jul. Gudars skymning!  

Jag har noterat att folk lägger mycket vikt i vad man jobbar med i den här staden. Pengar och karriär är mycket centralt och framförallt att man har ett superglassigt visitkort. Jag har aldrig haft så många visitkort skräpandes i väskan som efter en vistelse i New York. Jag kan tycka att det är lite trist. Så. På frågan ”So, what do you do?” har jag börjat utveckla små spännande lögner. En dag är jag affärsresande i kryddbranschen, en annan är jag en uppfinnare i takt med att lansera min senaste frukturgröpningsmaskin. Men ibland berättar jag givetvis sanningen; att jag jobbar som köttstycke på köttmarknaden alternativt att jag säljer min kropp för pengar.

I förra veckan var jag på castingen för Victorias Secret visningen. Bah. Vilken grej. Jag och ett helt gäng assnygga tjejer i alla färger och former väntade i ett rum för att sedan bli inslussade i ett annat, påslängda ett set med underkläder och utskickade till ett rum med säkert femton främlingar som spanade in varenda kvadratmilimeter av min kropp samtidigt som jag fick frågan ”So, do you want to do this show?”. Dum fråga tyckte jag och i klassisk Klarastil slängde jag ett helt gäng sarkasmer på dem som fick dem att skratta och undra. Nu är det bara att hoppas på att de hajar min skruvade humor och att min kroppshydda håller för deras kriterier. En på miljonen men man kan alltid hoppas.



Nu har jag precis kommit hem från ett tvåtimmars kickboxningspass. Hur kul som helst! Min kropp har övergått till någon sorts creme brulé konsistens. Mina ögonbryn är spräckta. Mina tänder sitter löst. Det blöder från mina knogar. Nä, okejrå. Men nästan. Nu ska jag slå mig ner med en kopp kaffe, kolla på Million Dollar Baby, inspireras och gråta en skvätt för att sedan bege mig iväg på basketmatch. New York Knicks ska spöa skiten ur Utah Jazz (vilka fan är det?) och jag ska dricka öl, skrika och låtsas att jag hajar vad som försegår.

Kärlek från New York,

Klara





Dagmar visar höstkollektion





I Malous program "Efter tio" igår visade systrarna bakom klädmärket Dagmar upp sin höstkollektion. Modellerna var Mikaela C, Paula S och Emilia S.


Modell outfit

Fina Sally kom förbi och tog nya pollar. Då passade vi givetvis på att ta en bild och fråga vad hon hade på sig.



Kofta: Min mammas :)
Linne: Veromoda
Jeans: Cheap Monday
Kängor: Skopunkten

Sally; -
Kängorna har jag fått många komplimanger för. Bland annat från stylister som undrar vart jag köpt dem.



Ett nytt vackert ansikte

För ett par helger sen åkte ett MIKAs-crew; Jenny, Emmy och Iracema till Västerås för att hålla i en casting på varuhuset Skrapan. Vackra Elin ansökte och idag blev hon antagen till New Faces.



Iracema (New faces) stod redo med ansökningarna sekunder innan öppning.



Nu är Elin en av våra New Faces :)

God morgon

Idag är alla lite småtrötta på kontoret. Helgens roliga bravader gör sig påminda och tisdag är en sådan där mellandag; man pendlar mellan ny veckostart och lill-lördag.
Men idag står ansökningar, scouting och kurs i Business-engelska på schemat. Vi gillar vår engelska lärare. Hon sprudlar av energi och sätter lite färg på vardagen som idag känns ganska gråskalig.




En liten presentation

Det här är vår nya medarbetare Iracema Lindström. Hon är vår nya New Faces-bokare och har jobbat här i ca två månader.

Hej Iracema, trivs du med det nya jobbet?
- Absolut, det är fantastiskt roligt. Man träffar ju så enormt mycket människor vilket gör jobbet så varierande och kul.

Vad har du för bakgrund?
- Jag har bland annat jobbat inom modepress och som PR-assistent på Acne Jeans.

Vad har du för hösttips till bloggläsarna?
- Att unna sig själv lite vardagslyx såsom goda middagar, tända doftljus och ta sig tid med lite skönhetspyssel. Ansiktsmask till exempel.


Vill du bli modell? Maila din ansökan till Iracema[email protected]

Måndag

Nu är Iracema och Louise tillbaka från studioplåtningen. Jobbet kommer bli grymt! Tyvärr får vi inte avslöja något än men håll utkik på bloggen. Resultatet kommer bli fantastiskt! :)



Bokarna Iracema (New Faces) & Louise (Women) på väg till Delight Studios.



Elsa Hosk in action.

Ny vecka


Ny vecka och nya upptåg. Mycket roligt som händer hela tiden och vi försöker hålla er uppdaterade. I skrivandets stund är en omslagsplåtning i full gång på Delight Studios så snart drar vi dit en sväng och kollar in det fina jobbet. Återkommer med bilder och uppdatering!







Nu går vi på helg

Nu går vi på helg och tackar för en fantastisk vecka!

Anna Helin, bokare för killarna, hur ser din fredag ut?

- Jag ska på Mange Schmidts spelning på Patricia ikväll tillsammans med min bästis Petra.

Vad planerar du för resten av helgen?
- En lugn lördag och söndag med mamma samt syster.



André B

Här kommer nya pollar på André B som även han befinner sig i New York. Ni kanske känner igen honom från JC kampanjen?





Kolla in nya BON

I senaste numret av BON finns ett stort modejobb med mycket fina bilder på Sara B och Mimmi S









Sandrah

Sandrah är i New York och vi hoppas men bara hoppas att hon ska komma hem en vacker dag igen! Det kommer dock dröja. Förutom flera Abercrombie & Fitchkampanjer med Bruce Weber - typ prestige - så är hon bokad för något som vi tyvärr inte kan nämna än, men det blir väldigt kul att presentera när det kommer ut i den aktuella tidskriften!
Snart kommer Sandrah själv skriva en lite rapport om modellivet i New York, kolla bloggen så får ni se. Snart!


Födelsedagsbarn!

Sötaste Jenny på ekonomin fyller år idag och vi firar henne med tårta och blommor. Stort grattis Jenny!


Elsa Hosk i NY

Elsa Hosk befinner sig just nu i New York och i inkorgen imorse fanns det nya pollar på henne. Elsa ser helt fantastisk ut!


Det här damp just ned i brevlådan...

... Ida Ågrahn på omslaget av Grekiska Elle. Tack Jenny Fredriksson för härlig styling! Foto: Mattias Edwall

Titta vem som tittade förbi...

Dave Lilja kom förbi och vi passade även på att ta lite nya pollar.


Dave och hans söta bokare Anna Helin.

Saturnus-vårt mötesrum

De flesta möten utanför vårt kontor tar vi på Saturnus. Det är nog Stockholms bästa café. Bullarna är välkända och fantastiska men de måste man låta bli dem om man vill hålla vikten, men kaffet är gott och yoghurten med granola och färsk frukt beroendeframkallande. Om du vill blir modell, ta en sväng förbi Saturnus eller ännu hellre, skicka in bilder på dig själv till [email protected]




Här står Christos som äger Saturnus och säljer bullar!

Fränaste hårsalongen i stan

Om du vill vara säker på att bli supersnygg i håret kan du inte gå någon annanstans än till MIKAs Koivisto Karlsson på Tegnergatan 12. Där står flera av våra bästa frisörer, som normalt är ute på fältet och jobbar med någon modefotografering, visning eller reklamkampanj, och klipper alltifrån de flesta modeller, celebriteter samt även "vanliga människor". Nedan ser ni ett litet smakprov på inspirationsbilder plåtade av modefotografen Per Zennström samt stjärnfrisören André in action. Tidsbokning 08 303005



Malin på snabbesök för premiären "Couples retreat"

Vince Vaughn, snyggot från Hollywood ihop med filmstjärnan Malin Åkerman från MIKAs

RSS 2.0