Niklas Nilsson REPLAY fragrance


MINI-Sveriges bäst klädda kvinna

Vi säger grattis till Mini, för utnämningen "Sveriges bäst klädda kvinna" av tidningen Café. Extra roligt var det att Mini även på festen, faktiskt var bäst klädd och självklart också den snyggaste. Inte sämre var det att Minis snygge man Taber var här i Stockholm och förgyllde festen. Mini själv är förvånad över utmärkelsen men det är inte vi!

mini
Mini och Taber Schroeder...

Guldknappen

Hjärtliga gratulationer till Odd Molly som tilldelades Damernas Världs fina designpris Guldknappen 2008. 

En mycket fin visning ägde rum på Cirkus i Stockholm igår i regi av den välkände stylisten Jonas Hallberg. Se bilder från Odd Mollys visning med våra vackra modeller nedan...

Petra Ödman

Vendela Wikberg


Klara Wester


Hanna Stocklassa


Siri Crafoord


Lisa Åkesson


Valerija


Sådan far sådan son...


Man behöver inte vara ett snille för att räkna ut att en av världens vackraste män måste få en av världens sötaste söner...

Nedan pappa Alexander Lundqvist med sonen Alex Jr i Dmagazine. Toppmodeller från MIKAs i nya Glamour


Se snygga toppmodellen Elsa Sylvan på tidningen Glamours nya omslag. Foto Jörgen Brännicke. I tidningen och på Glamours hemsida kan ni själva läsa en intervju med Elsa, www.glamour.se.

 


I samma nummer av Glamour finner ni en läcker story med vår andra toppmodell Adina Fohlin. Foto Andreas Kock.

 


Snygga killar on wheels...


Denna vecka scoutar de snygga bröderna Trulsson modeller på Stockholms gator och torg via våra sponsrade eu-mopeder från www.trendimport.se. 

Håll utkik!Härliga Sandrah Hellberg


Nu kan Sandrah Hellberg klassa sitt modellande som ett heltidsyrke. De senaste veckorna har hon jobbat nästintill varje dag och det är sällan vi får så många samtal till agenturen från fotografer och stylister som enbart ringer för att berömma en modells insatser!

Keep up the good work! 

Nya kampanjbilder på Sandrah nedan från VILA-kampanjen plåtad i Köpenhamn. Fotograf Sigurd Grünberger, stylist Gabbi Humnicki. 


   

Första testen för Johanna O

Det är mycket svårt att agera såhär proffsigt och "vant" vid sin första test-fotografering! Börjar det på detta vis kan det bara gå bättre och bättre...

   
Foto Honer Akrawi
Obs! Klicka på bilderna för att se dem större

RSS 2.0