Elsa Sylvan

Elsa Sylvan av Mario Testino för Dolce Gabbana!

MIKAs Makeup academy

Januari 2009 öppnar MIKAs Make-up Academy dörrarna!

Vi är stolta över att kunna erbjuda intensivutbildningar i make-up inom mode och reklam. Genom vårt samarbete med MIKAs Stockholm får Du en länk till allt som händer inom modebranschen. Även våra lokaler ligger i direkt anslutning till MIKAs Stockholm i Gamla Stan.

Grundare och huvudlärare på skolan är Linda Mehrens. Linda har arbetat som make-up artist i tio år och är sedan åtta år knuten till MIKAs. Våra gästlärare är de bästa make-up artisterna i Sverige och nu har Du möjlighet att bli undervisad utav dessa.
Skolan har ett mycket nära samarbete med MIKAs och de duktigaste eleverna kommer att handplockas direkt in i agenturen. Steget mellan skola och yrkesliv blir därmed väldigt kort. Detta är unikt och gör det lättare för de mest dedikerade att direkt komma ut och börja assistera de största namnen i branschen. För den som jobbar hårt, finns nu alla möjligheter.

 

Vi koncentrerar oss på det som är viktigt att kunna för branschen, därför har vi komprimerat utbildningen till 8 veckor. Det blir tufft och intensivt, men vi lovar att det kommer att vara värt det.

Att arbeta som make-up artist är fantastiskt! Det skapar möjligheter att resa till platser Du inte trodde fanns, att träffa människor Du säkert har beundrat, att kunna skapa och vara kreativ, få se sitt arbete i modetidningar, annonser, skivomslag, musikvideos, TV m.m….

Anmäl Dig nu!


Louis Vuitton

Våra toppmodeller Sara Blomqvist och Elsa Sylvan avslutade elegant modeveckan i Paris med visning för Louis Vuitton!

MINI för CUBUS

Ännu en kund har valt att knyta en MIKAs modell till sig. Denna gång Mini Andén för norska klädjätten Cubus. Vår mycket uppskattade supporter Elsa Lokrantz är AD, Eric Broms och Lisa Lindqwister har plåtat resp. stylat och kampanjen är naturligtvis "stunning". Se själva!Matt Duffie i nya J.Lo fragrance, Deseo for men


Paris pret-a-porter 09

Elsa- Balenciaga                                                                           

Sara B- Sophia Kokosolaki

Elsa- Yohji Yamamoto

Sara B - Karl Lagerfeld

Elsa - Karl Lagerfeld


Sara B - Givenchy

Elsa - Hussein Chalayan 


Sara B - Dries Van Noten


Sara B - Sonia Rykiel


Sara B - Wunderkind


Elsa  - Chloé
RSS 2.0