Malin Åkerman för PAPER Magazine

Malin Akerman from PAPER Magazine on Vimeo.


MIKAs hjärta välgörenhet

I lördags skickade vi ut flera av våra modeller för att sälja glass för välgörande ändamål. Stadsmissionen vårkampanj handlar om att sälja glass för att samla in pengar till Stockholms Stadsmissions ungdomsverksamhet. Varje glass kostar 50 kronor och uppdraget är att se till att unga i en tuff livssituation blir sedda och lyssnade på. Sommarkollo, ungdomsmottagningar och terapicenter är några exempel på deras verksamheter.
Stadsmissionen säger: "Vi tycker att alla barn har rätt till trygghet och gemenskap, oavsett om det handlar om att äta vardagsmiddagar, åka pulka eller bygga kojor på sommaren."


Josefine N, Elsa B, Fredrika L och Sara ABeckmans visning 17 maj


Snygg-André Bentzer

Vår vrålsnygga och lika heta modell André Bentzer har blivit utsedd till "Veckans pudding"Finest.se


Beckmans visning

I måndags hade Beckmans sin examensvisning på Berns. Det var tre visningar varav den första var en pressvisning.
Här kommer lite bilder från kvällen.


Jade Jagger för Indiska

Designern och fd modellen Jade Jagger var på Sverigebesök igår. Anledningen är för att hon tillsammans med Indiska designat en egen klädkollektion under namnet "Jade Jagger for Indiska". Igår, på Allmänna Galleriet, visades den efterlängtade kollektionen upp för press och givetvis kom de flesta modellerna från MIKAs.


Emilia, Leona, Linnea, Lovisa och Paula från MIKAs


Jade Jagger

Bilder från Stureplan.se

Intervju med fina MiniFina Mini Andén gick i helgen visning för klädkedjan Cubus i Oslo. Det norska bladet Side2 passade på att intervjua toppmodellen och hyllar henne samtidigt som Cubus nya ansikte. Här kan du läsa intervjun.

En liten hälsning från vår modell Wiktor Hansson!

Hahaha heeeeeeerreguud!!!

Ja, efter att ha stigit på det lilla planet som mycket väl kunnat misstas för en minijeep, så konstaterar jag att jag kommer dö! Jag har inte bara 15 st tanter i åldern 65 som skulle på "äventyrsresa" runt om mig, utan en skolklass, 10 fiskare och en grupp från viktväktarna(killen som hade mest att jobba på från viktväktarna satt ju såklart brevid mig, elr snarare PÅ mig)

Iaf, jetseter som jag är,så somnade jag snabbt. Inför landningen så ser jag inte flygplatsen förrän jag stigit ut från planet. Gullmarsplan är fucking JFK airport jämfört med Faroe islands.
Wellwell, promenixar genom tullen där de skriker STOOOOOOOP på färöitiska. Jag bokstavligen talas släpas in i ett förhörsrum, där de tömmar alla mina väskor, frågar allt från vad min mamma heter, om jag vet något om regeringen på Färöarna. Bästa frågan "hmmm, what is this, and what do u plan to do with it" varav jag svarar "weeeell, it's a take-away cup from starbucks, i intend to put coffee in it" "starbucks, what's that?!?!?" PÅ VÄRLDENS MINSTA FLYGPLATS SÅ BLIR JAG FÖRHÖRD!

Haha så när jag kom fram till mitt, hör och häpna, 4stjärniga hotell, så drog jag snabbt av min turban, tights, see through sjorta och ringar. På med rutig skjorta och blåjeans.

Kramkram
Utsikt från rum 1
Utsikt från rum 2
Storshopping

RSS 2.0