Elle-galan

I fredags gick årets Elle-gala av stapeln. Det bjöds på vackra människor, goda drinkar och underbara visningar. Nedan är ett klipp från Robert Rydbergs visning där de flesta av modellerna kom från MIKAs såsom Elsa Sylvan, Sara Blomquist och Sally J mfl. Vad tycker ni om visningen? ;)Observera att en av modellerna är vår Wiktor Hansson... Hur kul är inte det?


Nya Gina Tricot reklamen?
Icas reklamer är väldigt roliga och sist ut är denna. Visst är den bra? Eller vad tycker ni? :)

ModeveckanNu är det full rulle på kontoret inför modeveckan och vi börjar nu smått räkna ned till alla visningar. Dessutom är det massa andra festligheter under veckan som vi OSA;t till såsom ACNE, Malene Birger och Cheap Monday mfl. På fredag är det ELLE-gala och vi hoppas kunna rapportera backstage därifrån. En händelserik och rolig vecka med andra ord :)

Monday

Vår vackra New Faces-Fredrika L var imorse uppe med tuppen för att göra en modeplåtning för en svensk tidning.Fredrika L och Emily McWilliam gör make

André Bentzer för DSquaredDet är Mert & Marcus som har fotograferat DSquareds kampanj för våren och sommaren 2010. Det är supermodellen Daria Werbowy som är ute och kampar med modellerna Arthur Sales och vår André Bentzer.

Neil Barrett A/W 10

André Bentzer för Neil Barrett

Dolce & Gabbana A/W 2010

Dolce & Gabbana visade häromdagen upp en riktigt snygg visning. Bland alla modeller syntes bland annat Texas som vi stolt representerar här på MIKAs.

Sara Blomqvist för M MissoniFantastiska Sara B pryder M Missonis s/s 2010-kampanj och är helt magnifik.

Lanvin pre-fall 2010Snygga Elsa Sylvan syns i senaste Lanvin-kampanjen där hon bär den hyllade Leopard-dressen.

EtroJonatan Frenk pryder Etros senaste kampanj och vi kan inte säga annat än att han är skitSNYGG!

Boomerang visning

Igår visade Boomerang upp sin nya kollektion ute vid Kräftriket, nära universitetet. Modellerna gick till tonerna av Lykke Li och öppen spis vilket skapade en mysig stämning. 


Lagom

Känner ni till Lagom? En av killarna i Snook ligger bakom märket och inför deras senaste kampanj använde de sig av vår Texas O.

God fortsättning!
Hoppas ni alla haft en skön jul och ett gott nytt år! Nu är vi tillbaka på kontoret och första veckan började med rivstart. Telefonerna går varma och det är många förberedelser inför olika kampanjer, modeveckan och masssa annat. Men kul är det! :)RSS 2.0