Hejdå Iracema!

Idag jobbar Iracema Lindström, vår New Faces-bokare, sin sista dag här på MIKAs. Så över avskedslunchen tackade vi henne för det här året som gått. Lycka till med allt i framtiden!


Iracemas sista lunch med oss. Snyft!

Jenny och Iracema

Anna och Emmy

Söta Jenny måste man vara snäll mot. Hon jobbar med våra löner ;)

Anna jobbar med killarna och stormtrivs :)

Emmy såg ut som en italiensk pojke idag. Men fin är hon i sin hatt!

Valentino haute couture 2010

Fler visningsbilder på vackraste Sara Blomqvist som även gick Valentinos haute couture visning.


Chanel haute couture aw 10/11

Chanel sparade inte på krutet utan visade upp sin höst- och vinterkollektion för 2010/2011 på ett magnifikt vis. Notera att en av modellerna är Sara Blomqvist och att hon är dödligt vacker.


Siri Tollerod för Miu Miu

Siri Tollerod är med Miu Miu's senaste kampanj och är så snygg att man svimmar. Se henne i klippet nedan...


Heta Marcus Andersson


Vår snygga och grymma modell Marcus Andersson besökte Café-redaktionen häromdagen och visade upp sin bok för modechefen Daniel Lindström. Läs mer på Daniels blogg, här!

Hälsning från Sally

Fina Sally J från New Faces är i Paris och jobbar. Här kommer en liten bildhälsning från henne.

Det är verkligen härligt här i paris, inte bara på grund av att det är 30 grader och sol utan allt fungerar bra, agenturen, castings och vännerna här nere ;) Jag har redan varit här i två veckor och det har verkligen gått sjuktsnabbt, helt plötsligt känns dem resterande två veckorna väldigt korta.

Här kommer bilderna som fotografen Stéphane Mossé skickade till mig från examensvisningen för Atelier Chardon Savard. Ha en härlig sommar!

Kram / Sally


Missa inte!


Senaste numret av ELLE är fullspäckat med modejobb och snygga modeller från MIKAs. Omslaget pryds av übersnygga Mona Johannesson som även är aktuell som JC-kampanjmodell. Andra modeller som är med är Kirsi Pythonen samt vår nya superstjärna Linn A från New Faces. Detta nummer bör inte missas! :)


RSS 2.0