Backstage @ Gant

I måndagskväll hade Gant visning. Emmy och Iracema smet in bakstage för att se hur det gick för våra modeller.


Ursula Wångander och hennes team


Christian Göran


Alina


Sandrah


Iracema och Sally


Emmys kompis Mats jobbade med musiken


Linnea och GeraldineWeSC visning

I fredags hade WeSC visning i Berns källare. Majoriteten av modellerna kom från MIKAs men tyvärr hade ingen på kontoret möjlighet att gå dit och kolla så vi snor några bilder från Daniel Lindströms blogg och publicerar här.
Det snöar!

Såhär fint är det i Stockholm idag! Det ligger snö på taken och i skrivandets stund snöar det utanför våra fönster. Man börjar faktiskt känna att det är december och knappt en vecka kvar till jul. Nu håller vi tummarna för att vi får en riktigt vit Kalle Anka-jul. Vad tror ni? :)

Glöggfest


Igår kväll var vi på glöggfest och minglade men vi stannade till vid Le Bar på vägen för att ta ett glas vin och småprata.


Louise, Iracema, Anna, Li och Camilla


Emmy och Ulrica

JulstämningTitta vad fint vi har fixat! Vi har hängt upp adventstjärnor i fönstren, satt på julmusik och tänt julgranen. Ikväll blir det glögg också. Mums!

Gästinlägg - Karin Westerlund

Veckans gästinlägg kommer från vår fantastiska Make up artist; Karin Westerlund som pendlar fram och tillbaka till Paris. Hennes liv är oerhört händelserikt och här får ni ett litet smakprov på det...Förra veckans modehändelse i Paris var visningen och festen för Sonia Rykiels samarbete med H&M. Jag var där och jobbade i makeup-teamet. Grand Palais var omvandlat till ett superchict mini Las Vegas och dekorerat med Eiffeltorn, Pariserhjul, ostronbar medmera medmera med ganska mycket ännu mera. En vanlig catwalk var utbytt mot flera olika vagnar som modellerna kom ut på, bland annat en jättehäst, gungor, en stor kristallkrona och musiken innehöll inte helt oväntat en och annan Abba låt.Med alla 62 modeller som skulle piffas, fixas och genrepas så blev det en stundtals ganska stressig men väldigt rolig dag på jobbet. Vid ett tillfälle stod jag och målade eyeliner och limmade lösfransar samtidigt som fyra händer var i tjejens hår och en person på händerna och en på fötterna.

Festen efteråt var lika storslagen som visningen till och med i Paris mått mätt. Dessutom var det min kompis Ida's födelsedag- snacka om svårslaget birthday-party!Under kvällen såldes underkläderna i förväg till förmån för UNICEF. Tyvärr så hade min storlek hunnit ta slut när jag upptäckte det och när trosorna och "trasorna" (;-) släpptes på riktigt i lördags var jag för första gången någonsin och trängdes tidigt på morgonen när HM har släppt ett designersamarbete (men då bor jag också bara 10 minuter ifrån HM Rivoli). Jag shoppade härliga Rykiel designade HM-underkläder för nästan hela mitt arvode från visningen, det var det värt! "Belle en Rykiel", St Germain, ohlalala..

Mer om visningen och mina dagar i Paris står på min blogg:
www.maqui-bykarinw.blogspot.com

// Karin


Fler bilder från visningen

Fler bilder från L'Oreal Paris visningen i torsdags.

Bilder från Stureplan.se

Mika i Vakna!

Mika var med i Vakna med The Voice i morse. För er morgonpigga kommer det säkert inte som någon nyhet :) Vi försökte hitta ett videoklipp från intervjun men lägger ut denna bild så länge.
Video från Sturecompagniet
Gårdagen

Det var stolta bokare som igår kväll var på plats för att se L'Oréal Paris visning på Sturecompagniet. Visningen var fantastisk och det var väldigt bra anordnat. Modellerna var otroligt duktiga och gick till Linda Sundblads fantastiska uppträdande.  Tack L'Oréal Paris, Dagmar och Peter Andersson.


Vinnare av utlottning


Strort grattis till Hanna Olsson från Malmö som vann biljetter till L'Oreals visningen som anordnas ikväll på Sturecompagniet. Hoppas du får en fantastisk kväll! Tack alla ni andra som mailade också.


Sonia Rykiel pour H&M

Indiska pressvisning

Hittade detta klipp från Indiskas fina pressvisning för deras nya samarbete med den indiske designern Preeti S. Kapoor. Alla modeller kom från MIKAs.Roligt att dem visar lite "bakom kulisserna"-bilder :)

Pull & Bear
Pull & Bear Christmas Collection 09/10 med vackra Siri Crafoord.

Rosanna N

Ursnygga Rosanna N för Looklet.com

RSS 2.0