Nya pollar på Klara och Linnea

Klara hann med en polle innan hon åkte till London. Där svimmade halva agenturen när de såg henne, så nu får vi väl inte tillbaka henne till Stockholm igen. En New York agentur är otroligt på också, så vi ska försöka klämma in det i Klaras späckade schema. 
Vi har nu jobbat med Klara i fyra år. En av våra scouter "hittade" Klara på en biograf och sedan dess har det bara rullat på. Några somrar i Milano, direktbokningar i Tyskland varvat med skolan i Stockholm har hon hunnit med, men nu när skolan är över väntar världen för Klara. Man har ramlat på de mest olika personligheterna i den här branschen under åren, men om man har lika trevliga, proffsiga, snygga, enkla-att-jobba-med tjejer som Klara så är livet för en modellbokare lätt som en plätt!

203817-36


Otroligt snygga Linnea i ny kort frisyr! Nu väntar vi bara på att Linnea snart går ut gymnasiet, vilket en begåvad modell naturligtvis alltid gör med toppbetyg. Då också kombinerat med att de flänger runt i världen och jobbar och alltid är toppsnygga. Hur går det till till? Linnea kom till oss efter att vår fantastiska supporter Britta Lund på LundLund inte kunde motstå att gå fram till henne på tunnelbanan och fråga om hon kunde tänka sig att bli modell.
Go Britta!
203817-35

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0